JALAT

Energisoiva / hemmottelu jalkahoito 50min 43€
Kehoa energisoiva alkuhoito, jonka jälkeen yrttikylpy jaloille. Tämän jälkeen sääret ja jalkaterät kuoritaan pehmittävällä ja ihoa kirkastavalla kuorintavoiteella sekä hierotaan energisoivilla aineilla + haluttaessa lakkaus. 
HUOM: Hoito ei sisällä kovettumien poistoja tai kynsien ohentamista.

Jalkahoito 60min 50€
Jalkojen liotus mineraalipitoisessa lämpimässä kylvyssä. Kovettumien ja känsien poisto, jalkapohjien kauttaaltaan raspaus, kynsien leikkuu ja siistiminen sekä kynnenalusten puhdistus. Kynsinauhojen hoito. Loppuun hieronta sekä lakkaus hoitoajan puitteissa.

Erikoisjalkahoito 80min 68€
Sama kuin 60min jalkahoito, mutta tämä on hyvä vaihtoehto mikäli kovettumaa/känsiä/paksuuntuneita kynsiä on paljon ja lyhyemmässä ajassa ei enää ehdi esim. hieroa.

MIKSI JALOISTA KANNATTAA HUOLEHTIA?
Hyvä olo lähtee jaloista!
Kun jalat ovat kunnossa on hyvä kävellä, ei hierrä, ei kipristele, ei satu ja iho voi hyvin. Iho kerää paksuutta/kovettumaa niihin kohtiin, johon paine kohdistuu eniten. Kiinnitä siis huomiota kenkiisi ja miten ne kuluvat. Ovatko jo vaihtokelpoiset vai onko askellus toispuolinen? Kuivuus aiheuttaa taas ihon halkeilua ja jopa ihottumaa. Kuiva iho halkeilee ja siihen tulee haavoja, kynsinauhat kiristävät ja aiheuttavat kynsille ongelmia. Bakteerit tarttuvat halkeamista eivät ehjän ihon läpi.
Anna siis asiantuntijan hoitaa jalkasi mielellään 3-4 kertaa/vuosi.
Näin ne pysyvät hyvässä kunnossa ja hoitojen väleillä kotona pärjäät hyvällä voiteella!
JALKASI KIITTÄÄ 🙂