KÄDET ovat käyntikorttimme!

Missä kunnossa kätesi ovat? Huolehditko kenties vain kynsistäsi muttet ihosta? Vai ovatko ne vaan kuivat ja karheat, kynsinauhat halkeilevat? Joudutko työssäsi ehkä edustamaan?
Jos vastasit yhteenkään myöntävästi, niin käsihoito on sinulle oikea vaihtoehto. Varsinkin talvisaikaan kun iho kuivuu normaalia enemmän.
Vähintä mitä kannattaa tehdä on hankkia hyvä kuorintavoide esim. meidän Life Resonancen luonnontuote ( ei kemiallisia aineita, ei jätä luontoon mitään negatiivista) sekä käsivoide (kosteuttava, hoitava).
Parhaan tuloksen saat kun annat ammattilaisen hoitaa kätesi aika ajoin esim.3-4/vuosi. Väliajoilla pärjäät kuorinnan ja voiteen avulla.

Hemmottelu käsihoito 50min 43e
Kädet liotetaan yrttikylvyssä ja kuoritaan pehmittävällä sekä ihoa kirkastavalla kuorintavoiteella ja hierotaan energisoivilla aineilla. Hoidossa huomioidaan myös käsivarsi. Kynnet lakataan halutessa tai sen sijaan voi valita pehmittävän parafiininaamion käsille.

Käsihoito 60min   50e
Hoito sisältää käsien liotuksen, tehokkaan kuorinnan, kynsien siistimisen ja kynsinauhojen hoidon sekä kynnenalusten putsauksen, hieronnan ja lakkauksen.

Parafiinihoito 20min erikseen otettuna 15e
Vaatii aina ensimmäisellä kerralla käsihoidon, jonka jälkeen pelkkä parafiini 5-10 krt., 2/vko.