JALAT

 

Jalkahoito 60min tai 80min 60€/75€ Jalkojen liotus mineraalipitoisessa lämpimässä kylvyssä. Kovettumien ja känsien poisto, jalkapohjien kauttaaltaan raspaus, kynsien leikkuu ja siistiminen sekä kynnenalusten puhdistus. Kynsinauhojen hoito. Loppuun hieronta sekä lakkaus hoitoajan puitteissa.

Energisoiva jalkahoito 60min*/50min  69€*/59€
Kehoa energisoiva alkuhoito, jonka jälkeen liotus lämpimässä energisoivassa jalkakylvyssä. Tämän jälkeen jalat raspataan ja kynnet sekä kynsinauhat hoidetaan. Lopuksi hierotaan energisoivilla aineilla + haluttaessa lakkaus. 
HUOM: Hoito ei sisällä kovettumien poistoja tai kynsien ohentamista.

*Ensimmäisellä kerralla pidempi hoitoaika, jolloin hinta 69€.

Geelilakkaus varpaankynsille 40€

Sisältää kynsien kevyen muotoilun sekä kynsinauhojen siistimisen. Geelilakka kovetetaan led-lampun alla, jolloin lakkaus kestää kauniina jopa 3-4 viikkoa.

MIKSI JALOISTA KANNATTAA HUOLEHTIA?
Hyvä olo lähtee jaloista!
Kun jalat ovat kunnossa on hyvä kävellä, ei hierrä, ei kipristele, ei satu ja iho voi hyvin. Iho kerää paksuutta/kovettumaa niihin kohtiin, johon paine kohdistuu eniten. Kiinnitä siis huomiota kenkiisi ja miten ne kuluvat. Ovatko jo vaihtokelpoiset vai onko askellus toispuolinen? Kuivuus aiheuttaa taas ihon halkeilua ja jopa ihottumaa. Kuiva iho halkeilee ja siihen tulee haavoja, kynsinauhat kiristävät ja aiheuttavat kynsille ongelmia. Bakteerit tarttuvat halkeamista eivät ehjän ihon läpi.
Anna siis asiantuntijan hoitaa jalkasi mielellään 3-4 kertaa/vuosi.
Näin ne pysyvät hyvässä kunnossa ja hoitojen väleillä kotona pärjäät hyvällä voiteella!
JALKASI KIITTÄVÄT 🙂