KÄDET ovat käyntikorttimme!

Missä kunnossa kätesi ovat? Huolehditko kenties vain kynsistäsi muttet ihosta? Vai ovatko ne vaan kuivat ja karheat, kynsinauhat halkeilevat? Joudutko työssäsi ehkä edustamaan?
Jos vastasit yhteenkään myöntävästi, niin käsihoito on sinulle oikea vaihtoehto. Varsinkin talvisaikaan kun iho kuivuu normaalia enemmän.
Vähintä mitä kannattaa tehdä on hankkia hyvä kuorintavoide esim. meidän Life Resonancen luonnontuote ( ei kemiallisia aineita, ei jätä luontoon mitään negatiivista) sekä käsivoide (kosteuttava, hoitava).
Parhaan tuloksen saat kun annat ammattilaisen hoitaa kätesi aika ajoin esim.3-4/vuosi. Väliajoilla pärjäät kuorinnan ja voiteen avulla.

 

Käsihoito 60min   60€
Hoito sisältää käsien liotuksen, tehokkaan kuorinnan, kynsien siistimisen ja kynsinauhojen hoidon sekä kynnenalusten putsauksen, hieronnan ja lakkauksen.

Pikakäsihoito 30min 30€

Käsien pikahoito, joko esim. kuorinta ja hieronta tai kynsien muotoilu ja lakkaus, asiakkaan tarpeitten mukaan.

Parafiinihoito 20min erikseen otettuna 15e
Vaatii aina ensimmäisellä kerralla käsihoidon, jonka jälkeen pelkkä parafiini 5-10 krt., 2/vko.

Geelilakkaus käsille 40min 40€

Sisältää kynsien kevyen muotoilun ja kynsinauhojen siistimisen. Geelilakkaus kovetetaan led-lampun alla, jolloin lakkaus pysyy kauniina jopa 2-3 viikkoa.

Geelilakkauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle tehtävää lakkausta, joka kovetetaan led-uunissa. Geelilakkaus ei kuitenkaan ole rakennekynsi, vaan ”kevyempi” vaihtoehto rakennekynsille joka kestää 2-3 viikkoa ja on hellävarainen omille kynsille. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta!