Tarjoukset & ajankohtaista

Helmikuu!
panosta itseesi ja varaa aika tehokkaaseen laitehoitoon: RF kiinteyttää kasvoja ja kaulaa, Mesoterapialla imeytetään tehoaineita kasvoihin, Timanttihionta puhdistaa ja kirkastaa ihosi välittömästi. Cavitaatio antaa selluliitille vauhtia ja kiinteyttää ihoasi.

HUOM
Aukioloaika: 
Vakiosti ke palvelemme klo 10-18.
Lauantaisin varausten perusteella, yleensä klo 11-14 (ei 8.2)
Muuten myös tilauksesta eli ota vaan yhteyttä rohkeasti sivujemme kautta tai jätä puhelimeen viestiä ellemme ehdi aina vastata!


LIISA
Olen perehtynyt kosmetologina ja fysioterapeuttina laaja-alaisesti ihmisen kehoon ja sen fysiologiaan ja toimintaan. Haluan kosmetologina nimenomaan perehtyä henkilön ihon toimintaan ja hyvinvointiin.

En tee ripsipidennyksiä enkä muutakaan sen tyyppistä vaan keskityn ammattimaisesti ja ajatuksella ihoosi niin hyvin kuin vaan pystyn ja osaan.
Anna neuvot ja ohjeet, mutta sinä toki päätät.
Tervetuloa asiakkaakseni!


RESONANCEN toiminta Raision keskustassa loppuu 29.2.2020.

– Tiloihin tulee jokin muu yritys. Liittyy koulutusasioihin.
– Resonancen jatko on vielä auki, että missä jatkuu ja koska? Ainakin nyt kevät 2020 on todennäköisemmin kiinni kuin auki. 
– Tuotteitamme (upeita suomalaisia luonnonkosmetiikkaa)  voit edelleen käydä ostamassa Liisalta Fysicoksen tiloista 2 krs. Eli Resonancen vierestä portaat ylös ja sieltä. Liisalta. Suosittelen Maaliskuusta alkaen kuitenkin esim. Resonancen sivujen kautta ottamaan yhteyttä, että haluamaasi tuotetta on jne.
– Kerromme FB ja sivujemme kautta kunhan tiedämme lisää.