LIFE RESONANCE, Beauty & Energy
Laadukas Sveitsiläinen BDIH sertifioitu ja BioAktivoitu luonnonkosmetiikkasarja ammattilaisille ja kuluttajille.
BDIH on maailmanlaajuinen ja erittäin arvostettu sertifikaatti tuotteelle. Se on aitoustodistus luonnontuotteista ja ekologisuudesta koko tuotantoketjussa.

Luonto roolimallina
 Energiahuolto ja ennaltaehkäisevät terveystoimet tarjoavat tervetulleen hyvinvoinnin tunteen ihmisille, jotka pyrkivät tekemään järkiratkaisuja jokapäiväisessä elämässään. Sveitsiläinen yritys Life Resonance AG tarjoaa korkeinta laatua heidän elämäänsä. Kaikki kosmetiikan ainesosat ovat huolellisesti valittuja ja ekologisten ja keskeisten terveyssäädösten mukaan käsiteltyjä.

Energiahuolto- ehdottomasti!
Life Resonance pohjautuu oivallukseen, että tasapainoiset energiat, henkinen hyvinvointi ja miellyttävä, kevyt fyysinen olo eivät ole sattumankauppaa. Itse asiassa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja säteilevä elinvoimaisuus ovat todiste tasapainoisesta energiavirrasta.
Ja tämä on Life Resonancen vallankumouksellinen ajatus:
Kaikki tuotteet on rikastettu tasapainottavilla, resonoivilla, luonnosta saaduilla tuotteilla, kuten kasveilla, jalokivillä ja mineraaleilla, mutta myös valon ja värin kirjolla.
Tällaisilla energisoivilla tekijöillä kohennetut Life Resonance tuotteet tarjoavat uudistavia impulsseja.

http://www.life-resonance.ch/index_en.php

 

GiGi – Täydellinen karvojenpoistotuotesarja Amerikasta!
Ihokarvojenpoistot lämminvahalla, Soijalla tai sokerilla
Lämminvahalla ihokarva lähtee juurineen ja säännöllisesti käytynä karvankasvu vähenee sekä harvenee tai kasvu voi jopa loppua kokonaan.
Vahamme ovat korkealaatuisia ja ne sisältävät Kava-kasvin uutetta, joka rentouttaa sekä pehmittää ihoa.

Soija, joka sisältää soijaöljyä, maissia ja paljon erilaisia luonnonöljyjä tarttuu vain karvaan ja näin minimoi mahdollisen ihoärsytyksen.
Se sopii erittäin hyvin herkkäihoisille.

Sokeri saman tyyppinen kuin vaha, tekniikka vain hieman eri. Poistaa myös ihokarvan juurineen ja säännöllisesti käytynä karvankasvu vähenee sekä harvenee tai kasvu voi jopa loppua kokonaan.

Parafiinihoidot käsille, jaloille sekä selälle, upeilla Gigin eri tuoksuisilla parafiineilla. (Esim. mustikka, kranaattiomena, persikka..)

waxes gigi_logo2

 

STAGECOLOR
Korkealuokkainen meikkisarja.
Sarjassa on upeita tuotteita ihon ehostamiseen sekä eri virheiden peittämiseen.
Laaja valikoima mahdollistaa kaikkien ihotyyppien ehostamisen.
Laadukkaat tuotteet eivät ole pilattu hinnalla.
Tervetuloa ostoksille Raision keskustaan.

Stage kuva