Vartalohoidot, käsihoidot ja jalkahoidot

Vartalohoidot

Selän ihonpuhdistus 45min 45e
Keskitytään selän epäpuhtauksien poistoon ja ihon toimintojen tasapainottamiseen.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lämpimiä hauteita, mekaanisen puhdistuksen ja desinfioinnin sekä tarvittaessa värivalohoitoa, joka rauhoittaa, puhdistaa ja desinfioi ihoa.

Klassinen hieronta + lämpö 45min 45e
Lämpöpaketti 15minuuttia ja klassista hierontaa niska ja hartia seudulle 30minuuttia.

Koko vartalon kuivaharjaus + selän hieronta 50min 50e
Hoito sisältää koko vartalolle kuivaharjauksen (poistaa kuollutta ihosolukkoa, parantaa aineenvaihduntaa) ja hoitoöljyn levityksen sekä selän hieronnan.

Käsihoidot

Missä kunnossa kätesi ovat? Huolehditko kenties vain kynsistäsi muttet ihosta? Vai ovatko ne vaan kuivat ja karheat, kynsinauhat halkeilevat? Joudutko työssäsi ehkä edustamaan?
Jos vastasit yhteenkään myöntävästi, niin käsihoito on sinulle oikea vaihtoehto. Varsinkin talvisaikaan kun iho kuivuu normaalia enemmän.
Vähintä mitä kannattaa tehdä on hankkia hyvä kuorinta- ja kosteusvoide.
Parhaan tuloksen saat kun annat ammattilaisen hoitaa kätesi aika ajoin esim.3-4/vuosi. Väliajoilla pärjäät kuorinnan ja voiteen avulla.

Käsihoito 60min   60€
Hoito sisältää käsien liotuksen, tehokkaan kuorinnan, kynsien siistimisen ja kynsinauhojen hoidon sekä kynnenalusten putsauksen, hieronnan ja lakkauksen.

Pikakäsihoito 30min 30€
Käsien pikahoito, joko esim. kuorinta ja hieronta tai kynsien muotoilu ja lakkaus, asiakkaan tarpeitten mukaan.

Parafiinihoito 20min erikseen otettuna 15e
Vaatii aina ensimmäisellä kerralla käsihoidon, jonka jälkeen pelkkä parafiini 5-10 krt., 2/vko.

Geelilakkaus käsille 40min 40€
Sisältää kynsien kevyen muotoilun ja kynsinauhojen siistimisen. Geelilakkaus kovetetaan led-lampun alla, jolloin lakkaus pysyy kauniina jopa 2-3 viikkoa.
Geelilakkauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle tehtävää lakkausta, joka kovetetaan led-uunissa. Geelilakkaus ei kuitenkaan ole rakennekynsi, vaan ”kevyempi” vaihtoehto rakennekynsille joka kestää 2-3 viikkoa ja on hellävarainen omille kynsille. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta!

Jalkahoidot

Hyvä olo lähtee jaloista!
Kun jalat ovat kunnossa on hyvä kävellä, ei hierrä, ei kipristele, ei satu ja iho voi hyvin. Iho kerää paksuutta/kovettumaa niihin kohtiin, johon paine kohdistuu eniten. Kiinnitä siis huomiota kenkiisi ja miten ne kuluvat. Ovatko jo vaihtokelpoiset vai onko askellus toispuolinen? Kuivuus aiheuttaa taas ihon halkeilua ja jopa ihottumaa. Kuiva iho halkeilee ja siihen tulee haavoja, kynsinauhat kiristävät ja aiheuttavat kynsille ongelmia. Bakteerit tarttuvat halkeamista eivät ehjän ihon läpi.
Anna siis asiantuntijan hoitaa jalkasi mielellään 3-4 kertaa/vuosi.
Näin ne pysyvät hyvässä kunnossa ja hoitojen väleillä kotona pärjäät hyvällä voiteella!

Jalkahoito 60min tai 80min 60€/75€
Jalkojen liotus mineraalipitoisessa lämpimässä kylvyssä. Kovettumien ja känsien poisto, jalkapohjien kauttaaltaan raspaus, kynsien leikkuu ja siistiminen sekä kynnenalusten puhdistus. Kynsinauhojen hoito. Loppuun hieronta sekä lakkaus hoitoajan puitteissa.

Energisoiva jalkahoito 60min*/50min  69€*/59€
Kehoa energisoiva alkuhoito, jonka jälkeen liotus lämpimässä energisoivassa jalkakylvyssä. Tämän jälkeen jalat raspataan ja kynnet sekä kynsinauhat hoidetaan. Lopuksi hierotaan energisoivilla aineilla + haluttaessa lakkaus. 
HUOM: Hoito ei sisällä kovettumien poistoja tai kynsien ohentamista.

*Ensimmäisellä kerralla pidempi hoitoaika, jolloin hinta 69€.

Geelilakkaus varpaankynsille 40€
Sisältää kynsien kevyen muotoilun sekä kynsinauhojen siistimisen. Geelilakka kovetetaan led-lampun alla, jolloin lakkaus kestää kauniina jopa 3-4 viikkoa. Matkalle hyvä!